Minggu, 06 Februari 2022

SOULLIB

SOULLIB

Danas ću raspravljati o važnoj Platformi po imenu Soullib, Soullib kao što ime implicira znači Oslobođenje duše. Prema osnivaču, “SOULLIB je nastao za rješavanje psiholoških i psihosocijalnih problema kroz pružanje platforme za međusobnu komunikaciju, putem decentralizirane tehnologije”. Soullib je, međutim, na misiji “podići težinu života plaćajući tako slušanje soullibera putem pseudo sučelja za pozivanje.

 

Soullib je sljedeća ogromna eksplozija na blockchain prostoru. Soullib koji je decentraliziran i predgrađe za čvorove, dok stvara pravi sustav za popravljanje i podizanje životnih tereta. Soullib je zanimljiva periferija u kriptosustavu, s posebnim slučajem upotrebe za uspješne pseudo tajanstvene razmjene, tajni i neotkriveni pristup pojedincima, koji se uklope, brinu, razumiju i jako žele čuti vaše perspektive o životnim brigama, napetostima, stres, strahovi, razmatranja i većina slučajeva bijede. Soullib utječe na mrežu poligona kako bi pružio dosljednu i prilagodljivu propusnost na specijaliziranim razinama.

Prednost:

  1. Koristi se kao jedinica plaćanja za financijska ili transakcijska poravnanja između sudionika unutar Soullib ekosustava. Njegova upotreba, smanjuje naknade i transakcije koje postoje unutar platforme Soullib.
  2. To je domaća valuta i identificira se s projektom Soullib. Stoga se može nazvati Soullib ili Slib token ovisno o kontekstualnoj terminološkoj upotrebi.
  3. Također služi kao ekonomska odredba za poticanje i poticanje sudionika na održavanje ekosustava. Također se može koristiti kao nagrada za doprinos poboljšanju projekta Soullib.
  4. Također vam daje pravo sudjelovanja u nagradama i transakcijama dodijeljenim onima čiji su tokeni uloženi.
  5. Daje vam pravo glasati na anketama i birati što i koju od opcija treba implementirati u anketama od strane tima. Futuristički, također vam omogućuje da glasate za svog člana Token Boarda.

 

Baza
Mi smo napredna faza organizacije poslovanja usmjerena na povezivanje pojedinaca sa sličnim, lukavim poslovnim stručnjacima i veteranima u svim područjima. Soullib pozornica je ovdje da ponudi značajan stupanj ljudske korespondencije Fokusirajući se na pojedince kojima je potrebno uho za slušanje, a to je isto tako okupljanje na kojem se svaki dan može razgovarati na zajedničkoj razini.

Vizija i misija
Oslobađanje svijeta koji prelazi od melankolije kroz korištenje blockchain Dapp-a koji pokreće lokalno područje. Ekstremna misija Soulliba je podizanje životnih tereta ili utega svijeta stvaranjem odgovarajuće faze koja im dodatno omogućuje entuzijastičnu solidarnost u borbi protiv životnih poteškoća

Projekt dopušta Soullibeesima da se potajno obraćaju dobro darovitim Soulliberima, dijeleći njihove poteškoće i susrete bez osuđivanja, osuđivanja ili klevete. Nakon toga, dijeljenjem suštinski značajnih rasprava, nečije srce se oslobađa, animira i pokreće. Osjećaju da im se obraća pozornost i da ih se razumije. Nakon toga, stvaranje ležernog stava da se nastavi živjeti, bez obzira na uvjete ili probleme, ali uz beznačajan i razuman trošak. To je ono što projekt SOULLIB planira postići kroz svoj Slib novčić za Soullibees. Ovo je Soullib način, koji uključuje 'podizanje životne težine' kroz razumne i nepristrane rasprave.

 

Ove rasprave su planirane u utilitarnom dijagramu za razumijevanje trenutne situacije s obzirom na iskustvo klijenata i, osim toga, koristi od tokenizacije Soullib novca. To je decentralizirana aplikacija koja dopušta neograničene mjere rasprave za Soullibees. To isto tako čini prisutnost novčanih prednosti važnim za Slib token koji je autorski novac projekta Soullib. Nakon toga, Soullib je decentraliziran, temeljen na posebnom sustavu prilagodljivosti, tokeniziran sa Slibom kao svojim kriptografskim novcem i koristi strukturu blockchaina.

Tokenomika
Dio tokena Soullib je primarna preuređena riječ o tome kako će tokeni biti raspršeni unutar zadatka. Ovaj dizajn odobrava i čini jednostavan, jasan i respektabilan raspored označavanja imovine.
Kompletna zaliha: 10,000,000,000 Slib.
 

Cirkulacija Soullib tokena
- Tim 10%
Soullib timu pripada 10% kompletne simbolične dionice.
- Rezervirano 33%
33% tokena Soullib dodijeljeno je kako se drži za poduzeće.
- Razvoj zajednice 10%
10% dodjeljuje se za posvećenost poboljšanju zajednice kao što su Airdrops, Bounty, Memes i to je samo vrh ledenog brijega.
- Prodaja 25%
Javna pogodba će se voditi putem Initial Dex Offering Platform (IDO) i prodat će se iznos od 25% cjelokupne ponude.
- Rani investitor/partnerstvo 8%
Soullib ranim ulagačima i partnerima određeno je 8% kompletnih tokena zadatka za svoje početne odgovornosti.
- Osnivač 5%

Osnivač Soullib projekta raspoređuje 5% svih simboličnih zadaća za zadatak.
- Savjetnici 2%
Svi uključeni savjetnici za zadatak su dio distribuiranih 2% apsolutne simboličke zalihe.
- Likvidnost 7
% Aranžman likvidnosti od 7% za mjenjače za dosljednu razmjenu bit će dostupan.

 

ZA VIŠE INFORMACIJA PROVJERITE ISPOD LINKOVA:

Web stranica:  https://www.mysoullib.com
Bijela knjiga:  https://mysoullib.com/wp-content/uploads/2021/10/Whitepaper.pdf
Twitter:  https://twitter.com/soullibofficial
Telegram grupa:  https: //t.me/soullibofficial
Telegram kanal:  https://t.me/soullibann
Instagram:. https://instagram.com/soullibofficial
Medium:  https://medium.com/@soullibofficial

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Sahila Hisyam
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851004
Telegram Korisničko ime: @SahilaHisyam
Adresa novčanika: 0x28bc805c1f8C7eC525f839c1c450CD7fDC0eb9ba

Tidak ada komentar:

Posting Komentar