Minggu, 06 Februari 2022

PDX

PDX

PDX je krenuo tamo od trećeg tromjesečja 2019. i napravili su svoju blockchain tehnološku platformu i prošli kroz previše razvoja i procesa gdje također žele napraviti nova dugoročna ulaganja i partnerstvo.

 

Čini se da je ova linija nova za nekoliko kripto investitora i za sve ostale paltforme. Ovo je novi projekt čiji je cilj središte globalne platforme plaćanja i digitalnog bankarstva koja ima za cilj omogućiti stotinama milijuna maloprodajnih korisnika, institucija, trgovaca, dobavljača i partnera u ekosustavu da lako sudjeluju u kripto ekonomiji uz trenutne pretvorbe između digitalnih i fiat valute.

 

Nosač PDX novčića moći će izvršiti trenutna plaćanja i prijenos, anonimno i trenutno bilo gdje u svijetu. A njihovi će podaci biti pohranjeni u nepromjenjivi blockchain, čineći ih neuništivim, zaštićenim od lopova i nemogućim da ih bilo tko drugi zna bez njihova znanja i odobrenja.

PDX kovanica je pouzdano skladište vrijednosti, sredstvo razmjene i obračunska jedinica.

PDX kovanica omogućit će vlasnicima drugih digitalnih i nacionalnih valuta da zaključaju dobitke i zaštite od nepovoljnog pada vrijednosti zbog inflacije, volatilnosti i devalvacije valute.

 

Značajke PDX-a

  1. Temelji se na šifriranom i bez dopuštenja peer-to-peer (bez posrednika) novcu i globalnim plaćanjima
  2. Vlasnici novčića moći će izvršiti plaćanja i prijenose anonimno, trenutno bilo gdje u svijetu i u metaverzumu
  3. Podaci će biti pohranjeni na nepromjenjivom blockchainu, što ga čini neuništivim, otpornim na krađu i anonimnim
  4. PDX mogućnosti virtualnog bankarstva, razmjene i obrade plaćanja međusobno će se hraniti i izgraditi veliko prihvaćanje korisnika u potrošačkom i komercijalnom svijetu

Cilj PDX-a je kapitalizirati svoje mogućnosti kripto plaćanja i virtualnog bankarstva u konvencionalnom svijetu, mi gradimo našu tehnologiju i bazu proizvoda u iščekivanju potpuno funkcionalnog i gusto naseljenog metaverzuma u bliskoj budućnosti. Projekt ima za cilj pružiti sve svoje bankarske i defi proizvode i funkcije u metaverzumu, osim što je lider u maloprodajnim i komercijalnim plaćanjima. Posljedično, ovo se odnosi na što više vrsta usklađenih DeFi proizvoda i usluga u što je moguće više pravnih jurisdikcija.

 

U bliskoj budućnosti, PDX namjerava ulagati i stvarati dugoročna partnerstva, zajedničke pothvate i saveze s programerima sadržaja u područjima sporta, kockanja, igara i druge zabave. Cilj ovog projekta je uključiti se u kreiranje popularnih metaverse destinacija koje servisiraju isključivo naše platne i financijske platforme. Kreiranje sadržaja također će biti značajna komponenta našeg Siberia blockchain protokola koji će uskoro biti najavljen.

 

PDX Coin danas opisuje kako će njegova trenutna plaćanja kripto-fiat i platforma za virtualno bankarstvo koju razvijaju PDX i njegov tehnološki partner, Unified Infotech, lako omogućiti plaćanja u metaverzumu.

PDX, koji vodi visoko iskusan tim za upravljanje i tehnologiju na nekoliko kontinenata, omogućit će laka plaćanja u metaverzumu bez ometanja tijeka iskustva. PDX Coin, izvorni token platforme, već se trguje na vodećoj kripto burzi p2pb2b.

 

CILJ PARTNERSTVA:

PDX će se udružiti s vodećim globalno priznatim institucijama kako bi ekonomično i sigurno izgradio, revidirao i nadzirao skup rezervi nafte od koristi svim vlasnicima PDX-a.

 

CILJ IZRADE ECOCHAIN-a:

PDX je kreiran kao digitalni token na Ethereum blockchainu putem ERC20 protokola. Svaki PDX token pušten u optjecaj u početku će biti podržan neovisno certificiranim rezervama nafte i plina ili ekvivalentom nafte.

Ali oni rade s defi lancem koji se zove SIBERIA BLOCKCHAIN PROTOCOL. Koji će biti potpuno decentralizirani protokol.

 

Za informaciju

Web stranica:  https://pdxcoin.io/
Bijela knjiga:  https://pdxcoin.io/files/PDX_White_Paper_December%202021.pdf
Telegram:  https://t.me/PDXToken
Twitter:  https://twitter.com/PDX_Coin
Facebook :  https://www.facebook.com/pdxcoin/
Reddit:  https://www.reddit.com/r/PDXCoin/
Medij:  https://medium.com/pdxcoin
Kupnja veze:  https://p2pb2b.io /trgovina/PDX_USDT/

 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Sahila Hisyam
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851004
Telegram Korisničko ime: @SahilaHisyam
Adresa novčanika: 0x28bc805c1f8C7eC525f839c1c450CD7fDC0eb9ba

Tidak ada komentar:

Posting Komentar