Rabu, 31 Maret 2021

KNIT FINANCE

KNIT FINANCE - Otključavanje punog potencijala DeFi-a

Uvod

Kriptovaluta je izvorno bila poznata kao sustav plaćanja koji omogućava ljudima da mogu brzo, bez trećih strana, obavljati transakcije na transparentan, siguran i anoniman način. Satoshi, koji je tvorac Bitcoina, natjerao je Bitcoin da porazi centralizirani financijski sustav koji je sklon manipulaciji i pod nadzorom jedne stranke. Rastom i razvojem kripto ili blockchain ekosustava pojavili su se brojni alternativni načini ulaganja koji su se pokazali učinkovitijim i profitabilnijim alatima za ulaganje od tradicionalnih financijskih povrata. Inovativni projekti neprestano se pojavljuju u kripto industriji s visokim povratom ulaganja i kontinuiranim trendovima, poput KnitFinancea jedan je projekt koji će privući velika tržišna ulaganja. Zašto? jer ovaj projekt želi stvoriti siguran i decentraliziran model rada.

 

O KNIT Finance
KnitFinance jedinstveni je decentralizirani protokol koji kombinira sintetiku kroz više lanaca, Mostova i stvarnih tržišta s prinosom, posudbom, trgovinom i maržom putem pametnih ugovora. To također daje unakrsnu agregaciju likvidnosti u Potpuno transparentnoj 100% provjerljivoj. Inicijativa koju vodi zajednica.

 

PLESTI. Finance je sljedeća generacija Defi protokola čiji je cilj premostiti više ne-Ethereum lanaca s ERC20 u fazi 1. Bilo koja digitalna imovina koja se može zaključati može se iskoristiti s KNIT-om. Financirajte generiranjem ekvivalentnih sintetičkih žetona u omjeru 1: 1, dakle otključavanjem milijardi dolara i pristupom trgovini, što može biti dokaz cenzure.

 

Sve decentralizirano trebalo bi biti dostupno svima i svima. No, DeFi danas pretežno ovisi o ERC-20 tokenima. Pokazalo se da je standard ERC-20 dobar za decentralizirano posudbu, posuđivanje i uzgoj prinosa, itd. Međutim, ovo izostavlja sudjelovanje druge imovine neovisnih blockchaina. Ova imovina i njihovi stanovnici imaju ogromnu prepreku za ulazak u DeFi. KNIT.finance ovaj problem rješava jednim potezom.

 

KNIT.Finance otključava cijeli kripto ekosustav na DeFi pomoću sintetike i mostova s ​​više lanaca. Postojeći DeFi protokoli određuju koji tokeni i projekti trebaju sudjelovati. Decentralizirani protokol KNIT Finance koristi pametne ugovore za kombiniranje DeFi bazena s milijardama imovine iz lanaca koji nisu ERC-20. Stvaranjem standarda za kovanice koje nisu ERC-20 za konverziju u sintetičke ERC-20 tokene, KNIT Finance otvara čitav svijet novih mogućnosti.

 

Bilo koji novčić ili žeton na bilo kojem blockchainu mogao bi se pretvoriti u ekvivalentni sintetički token formata ERC-20. Izvorni žeton i sintetizirani žeton međusobno će se predstavljati u omjeru 1: 1. Naprotiv, s KNIT-om, ERC-20 tokeni također se mogu sintetizirati na drugim blockchainima u omjeru 1: 1. Uz kriptovalute, stvarna imovina poput fiat-a, zlata i dionica može se sintetizirati pomoću KNIT Finance.

 

Značajke

Svaki novčić

Za svakog kovaca novca pružamo mogućnost trgovanja i iskorištavanja njihovih kovanica u prostoru DeFi. Novčići (npr. LTC) koji su prije bili izvan dometa DeFi-a, sada će imati potpun pristup svim značajkama DeFi-a.

Fleksibilnost ERC-20 standarda

Poznato je da je standard ERC-20 fleksibilan i posjeduje najveću prenosivost i pristupačnost s drugom najvećom svjetskom blockchain mrežom. Svaki novčić sada ima priliku iskoristiti fleksibilnost Ethereuma.

Globalni fond likvidnosti

Globalni fond likvidnosti otvara se Ethereumu i obrnuto.

Pročitana svjetska imovina

Dionice, zlato i Fiat mogu se sintetizirati za trgovanje na decentraliziranim burzama, u osnovi decentralizirajući centraliziranu imovinu, dajući trgovcu više snage.

Potaknuta zajednicom

100% upravljanje tim žetonima odvijat će se putem zajednice.

DAPP-ovi

DAPP-ovi sada mogu pristupiti tokenima na drugim blockchainovima koristeći samo svoje Ethereum čvorove putem sintetičkih tokena KNIT-a. Također mogu primati uplate ovim žetonima.

KNIT.Finance partner Elrond
Elrondova platforma usredotočena je na kompozitne proizvode koji sadrže više lanaca kako bi im pružili slučajeve upotrebe, uključujući usluge trgovanja, pozajmljivanja, marže i marži na lancu.
Tokeniziranjem imovine Knit Finance aktivira skupinu likvidnosti koja obuhvaća više blokova, kao i dovođenje DeFi-a u više lanaca, što je zasad moguće samo u Ethereumu.

 

Elrond je blockchain na internetskoj ljestvici, dizajniran od nule kako bi donio 1000 puta kumulativno poboljšanje protoka i brzine izvršavanja. Da bi to postigao, Elrond uvodi dvije ključne inovacije: novi mehanizam prilagodljivog oštrenja stanja i algoritam sigurnog dokaza uloga (PoS) koji omogućava linearnu skalabilnost brzim, učinkovitim i sigurnim mehanizmom konsenzusa. Dakle, Elrond može obraditi više od 15.000 transakcija u sekundi (TPS), uz latenciju od 6 sekundi i zanemariv trošak, pokušavajući postati okosnica internetske ekonomije bez dozvola, bez granica, globalno dostupne.

 

Informacija

Web stranica:  https://knit.finance/

 

Autor
Korisničko ime foruma: Sahila Hisyam

Link na profil foruma: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851004

Tidak ada komentar:

Posting Komentar